top of page
Bertus Vossepoel
/biography

/bio

Geboren in 1963 - 22 mei te Amsterdam.

Ben op gegroeid in het plaatsje Baambrugge.

Agrarische school in Breukelen doorlopen periode 1975-1979

Daarna bij een bouw bedrijf gewerkt in mijn woonplaats Baambrugge.

Mijdrecht Bij blokker in het magazijn gekomen.

Het leger in periode 1984.

Na de  dienst periode bij tuincentrum het Oosten in Aalsmeer terecht gekomen.

In 1987 bij een orchideën kwekerij gekomen daar 12 jaar gewerkt.

Het bedrijf werd in 1997 over genomen door Klaas  Visser begonia en cyclamen kwekerij. Na 6 jaar werd besloten dat de afdeling Aalsmeer ging sluiten.

Ik had toen besloten om naar de technische kant te gaan en kwam bij Alpha Mijdrecht terecht een kunststof flessen fabriek . Mooie uitdagingen kwam ik tegen, na 3 jaar ben ik ander werk gaan zoeken dor omstandigheden.

Feenstra Verwarming kwam op mijn pad en hier werk ik nog steeds studies gedaan service monteur behaald en ik werk hier intussen alweer 14 jaar.

Fotografie heb ik altijd mooi gevonden tot 2000 was ik met sport bezig en geen tijd voor fotografie. Na 2000  gescheiden en een nieuw leven op gebouwd .

Wandelen gingen we doen en daarbij kwam ook een foto camera eerst 1 met 2 megapixels dat was heel wat voor die tijd. Naderhand kwam er een spiegelreflex camera canon 500, daarna de 40D en daarna de 6D fulframe camera deze heb ik nog steeds. Intussen op een fotoclub genaamd Fotoworshop de rondevenen, waar ik  veel leer. Om mezelf te verbeteren heb ik workshops bij Yvonne van der Meij gevolgd met name natuur geweldige cursussen. Tegenwoordig probeer ik kritisch te kijken naar foto's en eventueel positieve feedback te geven en dat is bijzonder lastig. Maar oefening baart kunst.

 

Ik wens u veel kijk plezier op mijn site en schroom niet voor feedback te geven sta open voor suggesties.

bottom of page